Echipamente


echipamente 01Echipamente si solutii utilizate  de catre CURATENIE REALA ELECOR 

Sistemul KIRBY poarta numele inventatorului James Kirby care in anul 1906 a creat primul asiprator cu filtru de apa. Dandu-si seama ca filtaratea cu apa este ineficienta, in anul 1914 a creat primul aspirator mecanic. De peste 100 de ani, compania nu a produs decat acest tip de sistem pe care l-a perfectionat  in continuu si care este este compus din 7 sisteme de lucru independente care ofera posibilitatea efectuarii a aproximativ 80 de operatii de curatenie si igienizare. Este fabricat din materiale produse de industria aerospatiala americana, folosind zeci de patente proprii si fiind testat in Laboratoarele NASA, SUA.

 

 

 

 

 

 

hepa

Kirby este dotat cu cel mai inalt standard de filtrare la nivel mondial, pe care el l-a lansat si implementat in domeniul curateniei profesionale, fiind preluat ulterior si de alte firme care utilizeaza doar denumirea filtarii dar nu si sistemul in sine, acesta fiind patent Kirby. Sistemul de filtrare HEPA este folosit in salile de operatii, in fabricile elvetiene de ceasuri, in fabricile de micro-cipuri, la centralele nucleare pentru retinerea particulelor radioactive fiind astfel un excelent protector al echipamentelor computerizate si al aparaturii tehnice, deoarece curata si purifica aerul de particule ce ating dimensiunea de 0,8 – 0,1 microni.

 

 

 

 

 

 

 

Peria Zipp

 

 

 

Parul de animale sau scamele reprezinta probleme dificil de rezolvat? Nu si pentru noi, deoarece Sistemul Kirby are in dotare un echipament patentat care ofera o  solutie rapida si performanta.

Peria Zipp indeparteaza rapid si usor praful din profunzime, scamele si parul de animale de pe tapiterie si covor deoarece realizeaza simultan trei operatii: perie cu ajutorul periei rotative, bate – transmitand miscari oscilatorii verticale si aspira folosind forta amplificata a ventilatorului turbo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cri-green-label

carpet-and-rug-institute-seal-of-approvalKirby este aprobat de experti

Institutul de Covoare (CRI) din Dalton, Georgia, a aprobat sistemul de curatenie Kirby pentru a mentine calitatea aerului din interior conform Programului de Testare Eticheta Verde. Intr-o scrisoare semnata de Presedintele CRI Werner Braun, numita: “Programul CRI privind Eticheta Verde – Testarea Calitatii Aerului din Interior”, sunt identificate aspiratoarele care realizeaza foarte bine trei operatii: indeparteaza petele; retin praful in sacul de filtrare si chiar in aparat, tinindu-l efectiv in interior si nu distrug covorul, facindu-l sa arate impecabil. Compania Kirby exceleaza la toate aceste trei categorii… conform CRI Eticheta Verde.”

 

 

 

Spuma de samponat covoare, tapiterii, saltele si gresie este produsa cu ajutorul unui sampon antiseptic, inodor, biodegradabil si ecologic. Ea face parte dintr-o gama larga de sampoane ecologice Kirby folosite pentru:

Solutii Kirby

 

 

  • trafic intens
  • pete lasate de animale
  • pete de mancare
  • gresie si parchet
  • odorizante
  • dezifectante

 

 

 

 

 

Miracle-Wax extract de carnauba

 

 

Ceara cu extract de Carnauba reprezinta solutia perfecta pentru lustruirea suprafetelor de gresie, marmura, parchet, porii acestora fiind protejati cu o pelicula fina, extrem de dura care nu permite firelor de nisip sa zgarie suprafetele astfel tratate.

 

 

 

 

echipamente 03

 

Steam Vacuum Cleaner

Steam Vacum Cleaner este un sistem de curatare cu aburi cu ajutorul caruia curatam impecabil suprafetele acoperite cu gresie, faianta (inclusivi rosturile acestora), parchet, marmura, pereti verticali, ferestre, lavoare si toalete.